Piața Victoriei 28-30, Târgu Mureș 540052, România

Conferințe și întâlniri

Pentru o afacere, conferințele înceamnă mult mai mult decât vă puteți imagina. De aceea, vă punem la dispoziție spațiile potrivite pentru evenimente business de succes. Putem spune că nu haina îl face pe om, dar cu siguranță spațiul în care se desfășoară un eveniment business sau corporate are o mare influență asupra bunei desfășurări a acestuia.

Sălile de conferință ale hotelului Grand din Târgu-Mureș sunt dotate cu echipamentul necesar, compus din sistem de sunet cu microfoane cu fir și fără fir, ecran de proiecție, video-proiector, flipchart, computer și acces la internet.

Sala de conferințe Grand primește până la 200 de persoane. În funcție de preferințele dumneavoastră, poate fi aranjată tip teatru, U shape, classroom sau cabaret. Sala Grand are un mic secret – primește foarte multă lumină naturală, datorită ferestrelor mari.

Sala Europa este destinată evenimentelor bussiness de mai mică avengură. Capacitatea acestei săli de întâlniri este de până la 80 de persoane, aranjată tip teatru, și dispune de următoarele echipamente standard: flipchart, video-proiector, ecran de proiecție, microfoane wireless și acces la internet.

De asemenea, lobyy-ul din recepție se ridică la cele mai înalte standarde când vine vorba despre expoziții de artă, lansări de carte sau chiar târguri.

Indiferent de eveniment, personalul nostru se va asigura că aveți totul la dispoziție pentru ca acesta să fie un succes.