Piața Victoriei 28-30, Târgu Mureș 540052, România

Evenimente speciale

Dacă în celelalte categorii am descris câte puțin sălile potrivite atât pentru nunți, cât și pentru conferințe business, vă anunțăm că suntem pregătiți să acceptăm provocările dumneavoastră și că avem încăperile potrivite celor mai pretențioase cerințe.

Astfel, vă oferim toate condițiile pentru a organiza expoziții de artă, târguri de joburi sau conferințe cu expoziție. De asemenea, momente memorabile precum banchetul sau întâlnirile după 10 ani de la terminarea liceului au nevoie de un spațiu pe cât se poate de primitor. Iar de botez nici nu mai încape îndoială. Cel mic are nevoie de o petrecere într-un loc de cinste pentru a-și anunța venirea pe lume.

Vă punem la dispoziție spațiile ideale pentru a organiza orice tip de eveniment.

Enumerăm sălile de evenimente și conferințe disponibile în hotelul nostru mai jos:

  • Sala de conferință Grand – poate primi până la 200 de persoane și poate fi aranjată tip teatru, classroom, U shape și cabaret. Dispune de foarte multă lumină naturală, având în vedere că este dotată cu ferestre mari.
  • Sala de conferințe și evenimente Europa – poate primi până la 40 de persoane.
  • Restaurantul Grand – potrivit pentru evenimente care adună la un loc 130 de persoane.
  • Sala Rhapsody – permite accesul unui număr de 350 de persoane și are terasă cu vedere asupra orașului. Este potrivită pentru evenimente de anvergură mai mare.