Piața Victoriei 28-30, Târgu Mureș 540052, România

Nunți

Nu putem spune care sunt metodele prin care puteți deveni un om fericit și împlinit. Totuși, am aflat de-a lungul timpului că fericirea o dețin mereu cei care trăiesc clipa, prezentul. Iar ansamblul de imagini și emoții prinde viață și e conturat de locul unde alegeți să vă organizați nunta. Vă garantăm că hotelul nostru din Tîrgu-Mureș face parte din rețeta nunții perfecte. Chiar dacă plănuiți un eveniment intim, restrâns, sau unul cu un număr mai mare de invitați, vă asigurăm locația potrivită.

Sala Rhapsody poate primi până la 350 de invitați și permite accesul pe terasă, care are o vedere excelentă asupra orașului. Este proiectată și aranjată până la cele mai mici detalii, având cele mai frumoase decorațiuni, modelate în jurul personalității dumneavoastră și a partenerului.

Pentru o nuntă mai restrânsă, cu un număr mai mic de invitați, vă prezentăm restaurantul Grand, care poate primi până la 130 de persoane. De asemenea, pentru un eveniment mai intim, aveți la dispoziție sala Europa, care poate fi ușor transformată într-o sală stilată și elegantă, care să permită accesul pentru 40 de invitați.

Preparatele sunt mereu pregătite cu o atenție sporită și, nu în ultimul rând, cu pasiunea pe care bucătarii noștri au dovedit-o mereu. Iar personalul nostru se va asigura că veți avea totul la dispoziție pentru o nuntă de neuitat, în „stil Grand” așa cum v-ați dorit, indiferent de numărul de invitați.

Vă îndemnăm să ne onorați cu o vizită. Vă vom demonstra că suntem aici pentru a vă transforma ziua nunții într-o amintire de neuitat. Hotelul Grand din Tîrgu-Mureș este locația potrivită pentru o nuntă cu bun-gust.